Почитувани,

доколку имате некакви предлози и сугестии за материјали што треба да се постават на овој сајт, доколку сакате да се приклучите на иницијативата и да ја поддржите, или сакате повеќе информации за иницијативата и принципите, слободно контактирајте не преку формуларот за електронска пошта подолу, или на адреса info@mdc.org.mk.

Име (задолжително)

Email (задолжително)

Наслов на пораката

Порака