Поддржи ги принципите

Доколку сакате да се приклучите на иницијативата, да ги поддржите принципите и да ги применувате во својата работа, пишете ни по електронска пошта на адреса dejan@mdc.org.mk или преку формуларот за електронска пошта подолу. Веднаш ќе Ве контактираме со понатамошни упатства!

Име (задолжително)

Email (задолжително)

Наслов на пораката

Порака